Wat bieden wij aan?

Websites op maat
Naast een mooie en goede vormgeving wordt een website voorzien van de juiste techniek. Zo is de website duidelijk voor uw klanten én makkelijk zelf te onderhouden.
U kunt kiezen uit ons veelvuldig assortiment kant en klare websites of u kunt het helemaal op uw eigen wensen laten afstellen.
Lees verder.....
OG hosting
Geen opstart kosten.
Geen verborgen kosten
U kunt uw website bij ons laten hosten voor €9.95,- per maand. U krijgt ook een gratis .nl adres naar keuze.
Lees verder.....
Drukwerk voor uw bedrijf en dergelijke
Optical Graphics is ook zeer gespecialiseert in het maken van brochures, folders, flyers, posters, visitekaartjes, banners en zelfs bierviltjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.
We werken in elk soort formaat. Van A6 t/m A0, carré tot langwerpig.
Lees verder.....
(Draadloze) Netwerkoplossingen
Moet uw bedrijfsinternet beter bereik hebben of moeten twee verschillende panden met elkaar verbonden worden over een draadloos netwerk?
Lees verder.....

Misschien wilt u internet, tegen betaling aanbieden, voor uw klanten in een hotel, café of restaurant. Dat kan! Met hoogwaardige apparatuur kunnen wij dit voor u realiseren.
Lees verder.....

Uw persoonlijke CMS

Een CMS is een afgeschermd deel van de website, waarop u zich kunt aanmelden.
Hierin zijn de verschillende onderdelen van uw websites aan te passen, nieuw aan te maken of te verwijderen.

Alles wat u wilt aanpassen aan uw site is meteen mogelijk, wanneer u het wilt. Een grote mate van snelheid en vrijheid ontstaat door het gebruik van dit systeem.
Verder werken deze systemen op alle computers over de hele wereld.


Wordt uw website gevonden op het internet?
Het design van uw website is een belangrijk onderdeel van uw digitale visitekaartje, maar wordt uw website ook echt gevonden?
Optical Graphics past het webdesign aan de zoekcriteria van de grote zoekmachines aan (bv Google) zodat u sneller te vinden bent.
Wij hopen dat onze website u aanspreekt en u van voldoende informatie zal voorzien. U kunt altijd mailen naar info@opticalgraphics.nl, of het contact formulier gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Optical Graphics.


Index | Sitemap | Optical Graphics V.O.F. Alle rechten voorbehouden.